Wie Zijn Wij?

Afdrukken
Hits: 53047

Welkom op de officiele website van Daddy'Son.

Onze 2de verkooppunt: 120, Dieweg - 1180 Ukkel.

Pascal,
Een welbekende zin die Pascal in een paar woorden samenvat is: "Wie niet vooruit wil, gaat achteruit. Dat is alles". Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven, winkels, hotels en restaurants door het hele land en zelfs in het buitenland. Na het behalen in 1979 van zijn diploma’s bakkerij, banketbakkerij, confiserie en chocolaterie verwierf Pascal een solide ervaring in befaamde huizen zoals o.a. Mahieu en Wittamer in Brussel. Hij werkte eveneens in een aantal sterrenrestaurants in Brussel, maar ook restaurants aan de Belgische kust en de Ardennen. Genève, Londen, Parijs en Wenen. Talrijke workshops lieten hem ook nieuwe horizonten ontdekken in de banketbakkerij. In 1989, opende Pascal een eerste banketbakkerij die snel een erkend begrip werd. Zeer snel, twee nieuwe vestigingen openen zich rond het voetbalstadion van Anderlecht.

De nadruk wordt gezet op de kwaliteit van het product, de zaken bloeien. In 2005, stopt Pascal voor persoonlijke redenen met zijn activiteit als zelfstandiger. Dan werkt hij zeven jaar lang als hoofd- banketbakker bij een grote traiteur in Aalst. Hier vervolmaakte hij zijn vaardigheid voor grote huwelijkstaarten, Amerikaanse taarten, reuzentaarten, buffetten en nagerechten op borden.

De wens om een ​​nieuwe professionele uitdaging te doen herleven in het gezin, herrijst uit de as. Eind 2013, is het de grote opening van de banketbakkerij Daddy'Son Beersel. Een nieuw avontuur begint! Na twee jaar hard werken in gezinsverband, is het succes weer aanwezig. In september 2015 zal het tweede verkooppunt van Daddy'Son banketbakker met enthousiasme, professionaliteit en een goed humeur u graag verwelkomen!

Catherine,
Haar glimlach is zo zelfsprekend dat ze al lachend geboren is. Onthaal en vriendelijkheid voor de klanten was de zon in de banketbakkerij Daddy'Son. Sinds heel jong, heeft Catherine altijd genoten van rechtstreeks contact met de klant en dat werkt voor haar heel goed. Vandaag past het familieavontuur Daddy'Son haar als gegoten. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën zo wel in smaak als decoratie, is ze altijd in actie. Het is duidelijk: banketbakkerij Daddy'Son is haar nieuwe passie.

Remy,
De zoon des huizes. Na het behalen van zijn diploma’s aan de COOVI Hotel School in 2006, deed hij zijn ervaring op in diverse restaurants, hotels en cateraars in en rond Brussel. In het zweet des aanschijns beklom Remy geleidelijk de ladder. Op 20-jarige leeftijd, werd hij chef-kok in een gastronomisch restaurant rond het Brusselse. Remy is een geweldige fijnproever en ook een grote lekkerbek. Het project om een ​​nieuwe banketbakkerij, in familie verband, te openen en te lanceren was een nieuwe uitdaging die hem verleidde. Alzo werd de Daddy'Son banketbakkerij geboren in november 2013. Remy bereidt brood en banketbakkerij specialiteiten. Een ding is zeker: het gaat hem zeer goed. Creatief en fantasierijk, de verwezenlijking van zoete en zoute buffeten georkestreerd door Daddy'Son is een uitdaging voor hem!